Ons bedrijf

Ons bedrijf

 

Picture_1.png

Visie en missie


Bij Author-e BV geloven we dat technologie het dagelijkse werk van individuen en organisaties kan vereenvoudigen. Onze missie is om een robuust ecosysteem voor contentbeheer op te bouwen en een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten. We zijn gedreven in het leveren van oplossingen en diensten die de groei van onze klanten stimuleren, zowel met standaardoplossingen als met maatwerk.

Elke oplossing die we bouwen, is gebaseerd op een diepgaand begrip van de behoeften van de klant, gecombineerd met een passie voor innovatie. Bij elke stap die we nemen, richten we ons op de specifieke kernprocessen en uitdagingen binnen de branche van de klant. Dit zorgt ervoor dat onze oplossingen niet alleen duurzaam en innovatief zijn, maar ook direct de echte problemen aanpakken die zich voordoen.

 

 

 

Certificering

In de software-industrie is het van cruciaal belang om de hoogst mogelijke beveiliging en beheer van informatie te garanderen.

Onze certificeringen, ISO 27001 en NEN 7510, bewijzen onze toewijding aan het bieden van IT-oplossingen van hoge kwaliteit met robuuste beveiligingsmaatregelen.

We worden geaudit door DEKRA. DEKRA is 's werelds grootste onafhankelijke niet-beursgenoteerde expertorganisatie in de sector Testen, Inspectie en Certificering.

 

 

 Picture_12.png

 

ISO/IEC 27001:2023

Picture_7.png

 

De ISO 27001 certificering wordt wereldwijd erkend als dé norm voor informatiebeveiligingsmanagement. In essentie biedt het een kader dat organisaties gebruiken om de integriteit, vertrouwelijkheid én beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.

 

Dankzij deze gouden standaard zorgen we er niet alleen voor dat onze beveiligingsmaatregelen robuust zijn, maar verbinden we ons ook aan een continu proces van beoordeling en verbetering, waardoor wij - en daarmee ook onze klanten - voorblijven op nieuwe bedreigingen.

 

 

 

 

 Picture_13.png

 

NEN7510

Picture_7.png

 

Specifiek voor de gezondheidszorgsector in Nederland adresseert de NEN 7510-certificering de unieke uitdagingen van het omgaan met gevoelige gezondheidsgegevens.

 

Deze certificering onderstreept onze toewijding om de zorgsector een verhoogd niveau van beveiliging te bieden.

 

 

 

 

 

We horen graag van u!

Neem contact met ons op:

 

 

 Picture_1.png

Locatie

Horsten 1, 5612 AX Eindhoven

 

 Picture_2.png

Telefoon

+31 40747 0009

 

 Picture_3.png

E-mail

info@authore.com